Om oss

Huddinge Måleriservice startade 2011, eftersom ägarna Tony Gustafsson och Tommy Johansson slog ihop båda sina företag till förmån för att driva en större verksamhet tillsammans. Med den samlade erfarenheten av över 85 år i måleribranchen som Tony och Tommy har, och idag med 13 anställda målare besitter firman stor erfarenhet och har ett mycket gott anseende bland både kunder och branchfolk.

På Huddinge Måleriservice värdesätter vi våra anställda väldigt högt, och vi vill att man ska trivas på jobbet, känna sig trygg och samtidigt utvecklas.

Våra kunder

Vi vänder våra tjänster till många olika typer av kunder. Allt mellan privatpersoner, till små som stora företag och även till helentreprenader för byggföretag. Inget jobb är varken för stort eller för litet för oss.

Privatpersoner

Privatpersoner

Som privatperson söker du ofta målning i hem, bostad eller landställe. Det kan handla om både invändig och utvändig målning. Som privatperson kan du ansöka om ROT avdrag för utförd arbetskostnad, läs mer om ROT avdraget här.

Företag

Företag

När vi jobbar mot företag förstår vi vikten av att arbetet utförs snabbt, effektivt och anpassat efter verksamhetens förutsättningar. Vi har arbetat med kunder från många olika sektorer, bland andra restaurangkedjor, butiker och kontor.

Byggföretag

Byggföretag

Vi arbetar ofta med olika byggföretag som anlitar oss som underentreprenörer för stora nybyggen eller ombyggnationer. I dessa fall har vi stor branschvana att jobba effektivt och sida vid sida med andra yrkesgrupper som snickare, elektriker eller VVS.

Föreningar

Föreningar

Vi arbetar mot olika typer av föreningar som behöver målningsarbeten. I tillexempel bostadsrättsföreningar behöver man ofta målning i trapphus, tvättstugor och gemensamma utrymmen. Här förstår vi på Huddinge Måleriservice vikten av att arbetet blir hållbart, lättstädat och effektivt utfört.

Copyright © Huddinge måleriservice AB 2020