Tjänster

Våra målare utför alla tänkbara måleritjänster, allt från mindre servicearbeten för privatpersoner till större målningsentreprenader för företag.

Läs mer i våra olika kategorier som beskriver vilka målningsarbeten vi utför.

Invändig målning / tapetsering

Invändig målning / tapetsering

På Huddinge måleriservice förstår vi vikten av ett väl utfört hantverk. Invändig målning kräver noggrannhet, högkvalitativa produkter och framförallt rätt val av teknik. Vi erbjuder alla typer av måleritjänster underarbete, ytskiktsmålning, takmålning och målning av snickerier. Vi vågar påstå att vi är expeter på tapetsering, och utför både heltapetsering av större rum, fondväggar, mönsterpassade tapeter och fototapeter.

Utvändig målning / Fasad och fönster

Utvändig målning / Fasad och fönster

Underhåll av fasader är viktigt för att garantera lång och skadefri hållbarhet på ett hus. Våra målare utför målningsarbeten på både nybyggnationer och underhållsarbete på äldre hus där vi oftast kombinerar uppdraget med fönstermålning. Vi har erfarenhet av att måla alla olika typer av underlag såsom trä, puts, betong och plåt.

Övriga måleritjänster

Övriga måleritjänster

Vi på Huddinge måleriservice ser inget uppdrag som varken för stort eller för litet. Ibland kan det röra som om servicemålning av enbart en vägg eller en mindre enhet där vi är mycket flexibla. Våra målare rör sig i storstockholm med omnejd och kör välutrustade servicebilar för snabbt och effektivt utfört arbete.

Copyright © Huddinge måleriservice AB 2020